Sunday, November 28, 2010

~epi bday my lil princess~NURIN HAZMIN~

salam satu Malaysia kengkawan...

sangat2 malas nak update blog kan..
apelah saye ni..korang nak tau tak sekarang ni dah almost end of the year
so, keja kat opis melambak2 aihhh...review untuk one year kena siapkan..
mak aihhhh...juling bijik mato den..eh, entri ni untk my lis princess ler

26/11/11~~ genap 12 thn umur budak sorang neh
NURIN HAZMIN anak kedua aku ler dia ni lahir tepat2 jam 8pagi 12 thn dulu
selepas 3 hari aku dok wad..dia takmo kuar2..peh tu aku halau le ayah dia pi kerja memandangkan aku tak rasa ape2 pon..ontah macam mano lopeh suami den say hai2 bye2..pagi tu kuo 6.30 sebab dia shft pagi kan...aku mula rasa sakit sudaaaaa
wahhh ini budak banyak pandai haisssshhh...dia takmo org lain nampak muka mamanye senget menget menahan sakit...ekekeke itu sedikit sebanyak le pasal menanti kelahiran sicomel ni..tp kan oleh kerana senang besalin dia ni..lepas besalin amik ko
nurse tak boleh nak jahit!!!???? daging rapuh!!! tak boleh bercantum..yaallahhhh seksa nye
memang seksa.... rasa2 nak flying kick semua nurse2 tu..mmuuaahhhhh
korang semua jgn le makan junk2 food ye..jadi cam aku kang...

so, sebab jatuhnye kali ni hari jumaat..kitorg buat small celebration je ler kan..janji kite hengat..sebab dak ni pon dah seminggu dok umah uwan..dia pon bila ditanya dok malu2 meow je..hehehe itulah NURIN HAZMIN aka kakak mimin aka kak ngah:)




kek buah yg sangat sedap..semua org suke:)


suapan kasih sayang utk bday girl!! semoga jadi anak solehah ye dear:)


ekk..budak yg jeles..dia pon nak disuap juge:)


adehhh...kelam kalibut lupa nak bawa air jarang dak mia..minum strawberry sudaaa


ayah pon nak manja2 jugak ye..hehehe


dua beradik yg dok bercakaran selalu..

sekian lah dari saye untuk entri malas kali ni...hepi weekend kengkawan!!!

9 org mintak aku reply komen;P:

Amyna said...

Happy besday mimin..Nanti minta hadiah kat mak ya..bukan dekat untie.. ekeke.

NeenaAnuar said...

happy birthday Nurin.. :)

ashra said...

hepi besday 2 nurin! hehe.

oeh..sbb mkn junk food ek k.risa?err...sy yg kedua ni pun ala2 benyak junk food la plak.yg pertama dulu.khasiat manjang..hehe

mazz said...

happy birthday to mimin... :)
semoga dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki dan menjadi anak yg solehah...

risa said...

tenkiu so much for all wishes frenssss...
luv ya!!..

Farra Dhelina said...

happy bday!! :D

Mieja@Amiizaa2001 said...

happy birthday nurin:)
semoga dikurniakan kesihatan, pjg umur dan jadi anak yg solehah:):)


kak risa, seronoknyaa dah ada anak dara......nampak muda jelita sokmo:):)

risa said...

tenkiu farra:)
mieja: hahahaha gelak dulu, jgn le anda terpengaruh ngan gambar2 yg suke menipu tu...ekekeke
anyway..thanks!!

:: noremy anak rahmat :: said...

blogwalking + follow...

mehla jenguk blog comey nor..
exchange link..

(^_^)

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat