Thursday, September 3, 2009

epi anniversaryyyyyyyyyyyy 14th years



Anniversary Myspace Glitter Graphics


wahhhhhhhhhh....dah petang baru sempat nak wish le nih...
bukan ape...wish untuk diri sendiri dulu le..
hubby ajak pegi ekslusif dinner neh...
hehehehe...berdebau2 le ...
almaklum le...aku kat umah mak...somi kat umah sendiri
dah bape hari ni dia dok sendiri...sonyap jo..
ingat seperti biasa le setiap tahun aku yg wish dulu...
tak sangka pulak tahun ni somi yg wish dulu...
emmmm...cam gempa bumi pon ada..siap tempah meja bagai..
harap2 takdelah aral melintang pas nih...
biasalah kan...kite ni ingat yg indah2 le bagai..
tapi lain pulak yg jadi nanti....

ape2pun...ku amat2 berharap semoga hubungan suci ini berkekalan hingga akhir nyawa...
AMINNNN...
ku nak ingat kan diri sendiri le ni..
umur ku sudah 33thn dan telah 14thn berbahagia dengan suami tercinta MUHD HASRAM
nikah :030995
sehingga kini ku sudah ada 4 org blessing cahayamata


anakanda ku yg pertama NURAIN SHAIERA born 28/06/96
anakanda ku yg kedua NURIN HAZMIN born 26/11/98anakanda ku RAID MIFZAL born 300301
anakanda ku NUR QIS DAMIA born 010109

13 org mintak aku reply komen;P:

Farra Dhelina said...

happy annvsry kak...semoga bhgia hingga ke akhr hyt.. :)

Lady of Leisure said...

happy anniversary kak risa..
semoga berbahagia..
:-)

ainharul said...

SELAMAT ULANG TAHUN KE 14 KAK..semoga ikatan suci berkekalan ke akhir hayat..cyg akak..

Annsyifa said...

tahniah kak risa..

semoga bahagia ke akhir hayat..
semoga diberkati Allah sentiasa..
amin.

risa said...

AMIN YA RABBAL ALAMIN...
terima kasih adik2 ku semua..
doa kalian semoga dimakbulkan....
sayang korang semua...mmmuuuaaahhhh

fiezaradzi said...

salam kak risa.. tahniah.. happy anniversary ye.. mg bahagia hendaknye..

fisa said...

tahniah risa...
wow!!!anniversary 14th lg tu...
alhamdulillah...
moga2 berkekalan hingga akhir hayat yerr...

risa said...

thanks ye fieza...fisa..
semoga korang punye jodoh juge berkekalan..aminnnnnnnnn

suealeen said...

semoga berbahagia hingga ke akhir hayat... jadi ke trick ritu? ke terkubur gitu je?

Rozy said...

epi anniversary yer kak...
moga bahgia selamanyaa..

risa said...

thanks ye rozi...sama2lah kite berdoa agar perkahwinan kite berkekalan...

sue...
tahun ni somi ku yg mulakan dulu..
tak sangka sue..
ku tak sempat buat trick tu...
anyway..thanks ye sue..
mmmuuuaaahhhh

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah ramadan

Christina Arissa said...

epi anniversarry
Sowi lupa wish kat blog ni.
Semoga berbahagia hingga ke syurga insya-Allah. Amin

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat