Wednesday, September 30, 2009

award2 from Lady of leisure

hallo kengkawannnnn.....
tak rajin memberi award bukan bererti ku lupa kawan2...bukan bererti ku sibuk...
ku tak reti sebenarnya...award ni bersarang dalam blog dak ladyL ni..baru hari ni ada kesempatan nak menempekkan kat blog..anyway..thanks LadyL..mmmuuuaahhh


Write 5 interesting facts about the person who gave you this award.

1. aku rasa dak ni chomelll
2. Suka memasak..dah boleh jadi chef..hihihi
3. Mempunyai kucing yang sangat2 cute, arri and molly
4. Dak ni memang penyayang dengan haiwan
5. Suka cari ilmu hehehe

Note down 10 interesting facts about yourself or your hobbies

1. Sangat suke menjaga keterampilan seisi keluarga
2. Suka masak dan bagi orang makan
3. Kalau cuti mesti nak pegi jalan2 sama hobi ngan hubby
4. Sangat obses dengan warne pink sebab ada 3 org anak perempuan
5. Pernah satu ketiga mempunyai profession as teacher
6. Suka sangat dengar lagu2 rock sentimental
7. Sangat garang diluar tapi sangat lembut didalam
8. Mudah tersentuh dan menangis
9. Waktu santai sekarang memang kerja nye dok menggomol baby mia
10. Kalau bersara sok, angan2 nak round the world ngan hubby..just for makan!!! hehehe

Pick your 10 most deserving recepients and describe them

1. Mieza aka mamaeja - dia ni rajin mengkomen ape yg aku buat, rasa macam kawan baik je..hehehe
2. Nuyue - sebab dia rajin menolong aku masa nak berjinak2 ngan blog
3. Asniza aka ummi ratuhati - dia ni cam kawan aku gak ler...hehehe
4. ladybirdluvone - payah benor nak tulis nama budak ni..heheheh kire cam adik2 aku le ni
5. kelly - cam best je kalau budak ni bagi komen kat RH..somi dak ni chinese
6. Kristy pinky - adore with her daughter
7. Syakira murni aka sya - seorang sahabat yg sangat obses dengan penjagaan kanak2..cekgu glemer nih hehehe
8. Suealeen - seorang ibu yang banyak pengetahuan dan ilmu didada
9. Mirza - bakal ibu yg dah mula mabok2...cam adik2 aku gaks
10. Irma Rizal - pon bakal ibu dan ku anggap cam adik2 ku gaks


4 org mintak aku reply komen;P:

kelly910 said...

yey..yey.. dapat award.. thanx ye sis.. kelly amik tau.. he..he..he..

risa said...

ok kelly...amik jgn tak amik..hehehehe

nuyue said...

aik dah lama xdpt award....
nanti nuyue ada masa..nuyue buat yer kak..
muuahhh utk baby mia

MIEZA said...

risa, kembang kempis idungku dapat awards dan dapat kawan yang rasa aku ni mcm kawan dia..terharunya aku...anyway..ku kan jawab tags yang didatangkan dengan awards ni..satu lagi amik la award gold gitu dariku buatmu..sila jengok blogku...

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat