Wednesday, September 2, 2009

ciuman pertama ........



ni muka dak mia yg terbaru...
dia main air liur le tuh...sekarang dah pandai..kalau dia suke ngan org tu memang tersengih2 le..main ngan abg puta ni..tu jari abg puta le tuh...burrr....burrrr...bunyik dia main..hehehe
bulan posa ni alhamdulillah...dak mia tak banyak ragamnye...elok je walaupun kengkadang mama nye ni letih sangat2 menyusukan dia...
owhhh...lupa pulak nak bagitau..baby mia dah ade new baby sitter.... setakat bape hari ni nampak gayanya serasi le baby mia kat umah pengasuh baru tu..mintak2 akan berkekalan le hendaknya..

nak citer pasal baby mia punya kiss...sekarang dia pandai kalau org mintak kiss cepat2 dia letak muka dekat2 dengan kite...tapi kes ayah nye lain pulak..sebabkan ayahnye ada misai..memang seboleh2 nye ler dia menolak..tengok le muka tak sudi dia tu..
hahaha.....sebenarnye ayahnye jeles sebab kalau dengan mamanye memang laju ler dia nak kiss....kalau tak percaya tengok gambo kat bawah ni...betape rakusnye mia tarik muka mama..



tengok tangan mia tu betul2 hug mama...adehhhh...budak ni rasa taknak lepaskan mama dia...sampai penuh air liur dia kat muka mama sebab bukan dia cium..tapi ni dah kire gomol..tak kasi lepas punya...siap buat bunyik2 lagik...dak mia...dak mia....
tapi memang best ler...sebab dapat 1st kiss dari mia ni....





3 org mintak aku reply komen;P:

fisa said...

gud kisser arr mia...abis pnyek idung mama die d watnyer..hahahaa

risa said...

hahahahaha...bau wangi takpe

Mama Syadiyah said...

alalalala comeinyeeee dia kiss kan.. hehe. Air liur tu mahal tu.. jangan cuci.. hehe

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat