Wednesday, December 18, 2013

Majlis Berkhatan Raid Mifzal 30hb Nov - 1hb Dec


Salam all my dearies...

terima kasih terima kasihhhh pada yg sudi jenguk2 balik blo hakak ni yer...sayang korang banyak2..

ada sikit kekuatan nak ngupdate...tapi tak tau lah lama mana ni...nanti ada masa hakak jenguk balik blog korang tau tauuuu...yg pasti hakak memang rindu uollss....walopon hanya bersembang dalam komen blog tapi macam kawan lama2 jer...ok nangis lah kononnn...

Aku nak cerita big DAY untuk anak bujang aku yg berumur 11 thn tu...heee nape dah 11thn baru sunat???
entah lah ye....aku rasa big day bagi dia tu macam memorable kot...nak semua org ingat..lagi2 aku bangga dia khatam alquran... ekceli dia dah khatam tahun lepas tapi baru tahun ni aku buat sebab macam2 hal lah haiii...dengan pindah randah...kes abandon projek yg tak habis2 tu...alahai ALLAH maha hebat...perancangan DIA hanya DIA yg tahu...

ok..banyak persiapan yg dibuat seminggu sebelum majlis tu....aku dah dok kg ni memang kena ikut stail kg hokehhh...ikutkan kena kenduri 3hari 3malam....jumaat kenduri..sabtu khatam al quran..ahad sambut tetamu..gitu...tapi tulah..sebab kan ada hal...so, kenduri kena buat lah awal ye...

ok2 takmo cerita banyak2..mailah tengok gambo macam biasa ye...camerawomen aku  amik dari aizara photographer...pelamin dari nadia nedhenna ke ape...nanti aku share fb derang eh eh...

BIG THANKS pada mak mertua dan nenek aku yg bertungkus lumus membantu dari awal majlis sampai akhiran...suke sangat dapat mil yg sporting giler aihhh...ko gile aku sorang nak buat semua...memang mati tegak le gamak eh eh....ngeeee semoga Allah lindungi mereka berdua dan panjang kan umur semoga aku dapat balas jasa mereka nanti :( tetiba tacing ko...ngeeee

sebenarnya aku terkilan gak sebab ada or2 yg aku sangat2 harap dapat datang...tapi takde pon muncul...munkin takde rezeki aku kat situ...takpelah...pada semua yg hadir aku ucapkan terima kasih banyak2...moga hubungan silaturrahim tak terhenti disini...moga ALLAH berkati kamu semua...aminnn


 dua org RAID yg aku sayang RAID MIFZAL dan RAID ZACKRY 

 banner tempah dari ariss

 kumpulan marhaban dari mak mertua...best derang ni...alhamdulillah

 adik beradik sebelah aku...heee

 ipar sebelah somi...


 the gift...ada warne pink dan goodies untuk bebudak jugak benonye...hehehe

 tuan tanah kedaung...hahahaha

 sebak tau tauuuu...anak bujang dah bujangggg uhukkk

 3org anak dara ku yg manis2...moga ALLAH pelihara kamu selalu ye anak2

 inilah my mom tersayang....sama tak lesung pipit...ngeh3

 ini adik nenek kami...sangat baik dan rajin...love her so munchiessss!!!

 simpple pelamin dari nadia nadhenna 

my adik pompuan...yg tengah tu still available...wink winkkkk

nanti2 aku sambung lagi lah eh...persiapan sebelum tu...aduhhh nantuk lah pulakkkkk
salammmmmmmm


3 org mintak aku reply komen;P:

Mrs. Abi said...

amboi meriahnye majlis...mcm nak dpt menantu dh hehehehe... pasni turn zack plak hehehehehe...

-awin-

Tina Othman said...

meriah kan kak kenduri kat kg, mcm kenduri nak sambut menantu gitu

aizamia3 said...

sangat meriah.. tapi sayang ai tak dapat hadir sebab en. suami keje.. huhuhu..

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat