Wednesday, January 12, 2011

bday bash for my little princess by RH and FB members!

salammmmmmmmm satu selangor...

sangat2 hepi sebab rakan2 dari Ratuhati sanggup turun menyediakan makanan untuk bday my little princess NUR QIS DAMIA...walaupon acara sangat santai sebab memasing baru berjumpa ada yg dah banyak kali jumpa pun memalu jugak...

sangat2 suke...walaupon benda ni buat last minit aku anggap ia berjaya jugak lah
big HUGGSSSSS and KISSESSS to KAK NORA dan ARISS yg sudi menyediakan menu of the day!!!
kepada penyumBang kek jugak saye ucapkan berbanyak2 terima kasihh
luv u all!!! len kali saye nak anjurkan untuk berjumpa para bloggers pulak ye
kalau ada kesempatan dan INSYAALLAH...luv all my frenssssss mmuuuaaaaaahhhhhhh

meh kite layan gambar ye


ni kawan2 yg terawal sampai..eh ada lagi sebenarnya..hehehe
dari kiri kak nora..dak ann..dak farah..dan liz yg comel semuanya:)


memang besh betullah ayam2 dan kambing marinate dari my lovely fren kak nora dan ariss!!


tengok tu..mesra sungguh mereka dengan bumbu2 nye


ready to ngap ngap neh


ni lah dia so far my best fren dia alam maya..aku suka betul budak ni walaupon kengkadang dia weng sikit...cam aku jugak kannn


yang tengah2 tu the most sister dat i love tau...so far aku sayang dia sorang le as kakak!! kak nora;)


kakaksela yg baru ku kenal dialam maya tapi macam dah bertahun2 kenal aihhh..thanks!


okeh..potong kek yg pertama..


kek kedua..hehehe kaki sape lah tu;P


kek ke3..ini present dari vill aka siti munirah..tq dear memang sodap


ini dari dak ain harul...actually aku tempah ada dua lagi patern..tak sempat amik gambo


yg ni lagi...samo gak dari dak ain harul


baru sampai neh..memasing buka puasa...ekekeke aku lambat sampai adoiii


dak mia ni...aku petik malberi untuk guest..dia pulak yg mam adehhh


dak ni pon kenal kat RH..fisa..lambat sampai neh ekekekeke


inilah tokey ceklat...dak ain..hehehehe


kami yg vogue!!! ekekek semua rakan2 RH..vill, ann dan farah..thanks guys!!


dak farah ni selalu bg kontrebesi kannn ekekeke but i like her..


cian anak mama..letih bebenau dia..tunggu abg men air laut..seb baik dia tak mintak terjun laut kalau idak migrain le aku


akhirnye..sampai umah terus nak bukak hadiah maknye yg eksaited kannnn
thanks to all my frennnnnnnnnnnnzzzzzzzzzzzzzzz
walaupon last minit..aku tetap puas hati
kalau korang ada terasa hati..aku mintak ampun yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

10 org mintak aku reply komen;P:

ejan sara said...

sy terasa sb tidak dijemput....ngeeee~

IDAZS said...

Happy birthday mia, rugi x dpt juin :(

Liz Azmi said...

waaaa....gambar aku xde pun kak!!!

Farra Dhelina said...

meriahnya..tak de pelunag smpai ke hr ni jmpa kwn RH.. dah lama jugak tak gi gorum RH..

Christina Arissa said...

wahhhh terpenting gambar kambing.. rindu kambing itu.. budak mana weng tu kak? hahahaha

ashra said...

wah..meriahnya..suka tengk gambo2 semua.hepi bangattt..

hepi besday to damia

risa said...

ejan..tak jemput ke? ye ke??? hehehe jgn majuk eh..ni semua last minit dear;)

ida..best tau ada ayam dan kambing golek dari ariss dan kak nora..memang mabeles..huhuhu

liz..adoii udah ku tepek gambor tu curik dari album dak farah..huahuahua

farra..lenkali ye yang..akak pon tak sempat prepare ape2..perjumpaan kecik aje;)

ariss: hahahaha sedap wo itu kamben..nak lagi boleh?? ko ngan akak sama2 weng..adehhh

ash..thanks dear..memang hepi sangat2:)

Fara said...

bestnyer la tgk gambo2 nih..kita x pernah lg bertentang mata kan kak..masa gathering tu pon kak poskan teh boh jer..hiii

Lady of Leisure said...

happy belated besday mia, aunty lady ni ketinggalan skit hehe

Melur Jelita said...

waa seronoknya

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat