Tuesday, January 11, 2011

11/1/11~~note pertama new year!!

salammmmmmmm....
alahai alahaiii
malas nye nak update blog
lepas balik cuti lepas bday mia terus malas sudaaaaaaaaaaaa
penat berganda2 dengan anak2 nak masuk sekolah...

hari ni rasa free sikit sebab bos takde
tapi kerja melambak2 sebenarnya
adoyaiiii...sorry ye kawan2 semua..

nanti aku post entri pasal bday mia
sangat seronok sebab dapat jumpa kengawan semua
aku nak update gak pasal aku jumpa kengkawan RH kat bowling place..
ape nama eh..lupa sudaaaaaaaaaaaa

hari ni tarikh sangat2 cantik so, aku ada mood nak menari2kan jari jemari keras ku
bertemu lagi dilain entri..
adiossssssssss amigossssssss
luv ya!!



tengok meja ku ini...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa



dah ok sikit:)

7 org mintak aku reply komen;P:

Christina Arissa said...

jauhkan mug ijau tu dari nokia baru saya.. arkkk

ashra said...

hehe.lama tak nmpk k.risa..
selamat thn baru.moga hepi slalu bersama keluarga terchentaaa..

ejan sara said...

11.01.11 - tarikh y cantik..so, mood pn berbunga2 nk update blog ehh..

risa said...

ariss: mata ko tu memang meniliti semua bondo eh..hampeshhhh
ash: sibuk yg dibuat2 sibuk le ni kannnn
jan: cantik kannnn sesuai gitu kalo nak besalin..eh

Bonda Mawar said...

ni memang bz dan sepahkan meja ke ape?
hehehe~

Farra Dhelina said...

wallahhhh...lama tuuuuu...rindu nk tgok lauk2 akk ni ;p

risa said...

hamboi ko kristy...ni semua fresh dari ladang okehh...ekekeke
farra...ku pon rindu kamoooooooooo

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat