Thursday, January 14, 2010

Salam tahun BAru dan Hepi Bday To My LiL princESS 010110

salam semua followers...uikk ada ke followers???? hehehe
sori le lama benau dah tak update blog since aku kena darah tinggi hari tu...
suspect je ye...now i'm come back to normal...alhamdulillah....
azam tahun baru nak excercise dan makan dengan seimbang...
tahun baru ni nak kumpul duit bebanyak nak renovate umah kami yg tak bape nak siap tu..hehehe

ok..tahun baru dimulakan dengan bday putri ku yg comel lote neh...
oleh kerana dia lahir time sume org dapat cuti pelepasan..so, nggak ada alasan untuk meka2 tak menjenguk ke umah aku celebrate bday si kecik ni sesama... yg bestnye, ada kawan cyber ku dok datang gak...

aku pasang banner ni dekat kol 3 pagi dah...ni le jadi nye kalau keja last minit...
emmm...yg sebelah tu kawan satu opis..anaknye geng mia jugak ler...
tengok le, si nurin syasya..tak mo berenggang ngan mak pak dia..berkepit je


yg ni anak dara aku..tengok dia le yg membuat goodies2 adik nye tu...tekun bebenau..
sebelah tu ke kek mia...black forest!!! cedap tol kek tu..tapi tu le, ada yg tak biasa makan dia kata rasa cam basi..adeh ler..memang le rasa sour sikit..sebab ada buahan2 dalam tu...
apa2 pun two thumbs for BEE's Cake....


yg ni le abg mia yg sangat2 sayang adik dia...jgn korang berani kaco adik dia ni..
memang nak kena kick boxing le gamaknye...bagus2 abg puta...kena jaga adik ye, dia kan dak pompuan..hehehe
yg sebelah tu plak..budak debab aka ayip..anak pada rakan cyber ku yg agak brutal dan best kawan ngan dia ni...ni anak arissa... comelkan..wah...mia bukan main ramah lagi, siap tarik botol dak ayip ni...bukan ape..botol tu sama ghupe dengan botol mia....hehehe


tengok mia ni..nangis plak masa tiup lilin...sebenarnya bukan ape, dia tersepak kek tu, so, mama dia ni terjerit le..dah tu sume org gelak and jerit sekali..ape lagi..melalak le budak tu...
anyway..mia memang gud girl..langsung tak buat hal during her bday....


dan akhirnye bday girl pon tertidor ler, dan hadiah2 bday girl tak dapat le nak bukak..hehehe
sweet dream my dear NUR QIS DAMIA...
terima kasih le bebanyak kepada semua yg sudi menghadirkan diri dan memberikan hadiah, duit, wishes and lot of kisses...korang memang the best...kepada adik2 ku yg datang menolong..korang memang baik..and so, sweet...
sambung lain kali...thanks for drop by kengkawan...mmmuuuaaahhhh....
welkom new year 2010...hope lot of joy will com into our life...AMINNNNNN


4 org mintak aku reply komen;P:

nuyue said...

rasa cam rugi jer xg masa besday dak mia
sorry yer kak risa
mula2 mmg nak pergi
tapi last minute hubby ada kerja
insyallah ada masa kita jumpa yer kak
muuuuahhh utk mia

fisa othman said...

akhirnya terhapdet jugak blog shabat ku ini...;)
HAPPY NEW YEAR...
HAPPY BIRTHDAY MIA..
HAPPY BLOGGING...
HAPPY LIFE..;)

Ummi HusnaDania said...

happy berday mia..moga sihat & ceria
dr umi dania..muaaahhh sekali

risa said...

alalala..nuyue takpe aihhhh...
ada rezeki kite mesti jumpa yer...akak takde masa tol nak update blog neh...ish ish ish

fisa...sangat bz diri ku ini..chewahhhh
thanks my frennn..mmuuaahhhh

isma..thanks for sweet wishes...thks

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat