Wednesday, January 20, 2010

Blog ku dah bertukar wajah!!!

salam kengkawan...
finally!!!!!!!!..ada masa gak aku menukar templete yg dah berkurun aku guna neh... nak bagi two thumbs kat http://scrappinblogs.blogspot.com sebab layout kat situ chantek2...dan terima kasih jugak pada wina aka mummy kepada kira yg comel lote tu..sebab aku dapat website ni dari blog dia...hehehehe thanks ye wina

kengkawan kalau nak boleh le ke website tu..kalau yg ada facebook.com pon boleh tukar layout gaks..hehehe happy reading to all my followers..and thank u so much being a good friends of me..
i love u all...mmuuahhhh



11 org mintak aku reply komen;P:

Rozy said...

kak risa,

tukarlaa ke 3 column template..
lagik best.. rozy pun tengah nak tukar lagik template sebab template lama lambat sangat tuk loading...

nuyue said...

canteeekkkkk

fisa othman said...

fresh air...;) caya lah risa...

wina said...

hihihi tima kaceh kak ris :-)

canteklah wajah baru blog akak..senang je kn nk tukar template kt website tu?? yg plg penting widget² kite tak hilang

facebook akak lak malam nanti bru wina tengok..kat ofis kena blocked huhu

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

amboi, amboi. cantiknye templete. nak gak templete cantik cam ni.....

IDAZS said...

wow...rumah dah cat baru dah...tahniah kak...cantik sangat2...

MIEZA said...

Risa,
Mane cerita baru..story sket kat blog..huhuhu...

fiezaradzi said...

kak has, nice blog cute la..

Ummi HusnaDania said...

meriah gitu...

risa said...

rozy..camne nak buat tu...akak tak reti ler..meh ajau sikit..hehehe
wina..thanks ye..nak kemaskan lagi akak tak pandai le wina..camne ye...
fizah...boleh pegi kat atas page akak tu ada website dia..boleh pilih..memang cantik2...
ida..thanks for drop by ye yang...
mieza.. sat ku update..bizi le pren..thnks mieza..lap uuu

Eyta@hot mama said...

nice template..nanti bila daku rajin nak juga tukar template yg lama tu.

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat