Wednesday, October 28, 2009

mia main ba ba cak!!!

hehehe..mia masih lagi sakit..tapi dah ok sikit dari hari yg aku post pasal ulser tu
dia dah pandai main ba ba cakk..tengok le gambau2 kat bawah neh..susah jugak nak snap picture baby mia tengah main ni..kena suruh dia ulang banyak kali...maklum le dia tengah mimik tuh



tutup muka dulu ye....srot..srott...mia icap susu

buka sikit...baaaaaaaaaaaaaa



cak..hmmm..hmmmm



tengok dia senyum..hehehe sengeh le nih
semoga cepat sembuh ye sayang...mmmuuahhhh

5 org mintak aku reply komen;P:

d.a.m.i.q.u.l.a said...

eh sakit2 pun masih kiut.ish geram!

wina said...

alhamdulilah bb mia nampak dh sehat ckit..suke main cak² ye :-)

risa said...

damiqula..thanks ya!
wina..budak2 baby ni hari2 ade je benda baru yg dia buat kan?

MIEZA said...

risa,
kiutnya mia men ba ba chak...Alisha plak sekarang pandai kiss mama dia...huhuhu..seronoknyer...

Irma Rizal said...

hehhee mia ni..
pandai dah dia main ba ba cak ya..
bile la auntie irma ni nak g jumpa mia ya..
nanti insyaAllah husband auntie dah blk, auntie heret dia bw jumpa mia ya..

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat