Tuesday, July 15, 2014

My New propesen... ngeh3

Salam satu Malaysiaaaa...

errrr tak tahu nak mula dari mana....saje je takde keroje tetiba ter click kat blog ai yg dah berkerawang
haaaa kerawang yg sangat2 cantik tau...keh3
sekali gatai2 gak le cek nuffnang tu... errrrr ada 30hengget eh... kelakar pulok rasanye
yaampunnnnn seyes memey tak tau nak mula dari mana dah neh

tapi cuma nak bgtau lah jugak... propesen ai sebagai mem besor dah bertukor kepada cekgi tadika..
ngeeee.... small job lah je kannn... yg penting seyes aku nak kejo pahala... insyaallah

ajo bebudak seronok tauuuu.... bulan January mmg banyak kenangan kot dengan aku... job sebelom ni pon aku start 14/01/2004.... yg latest ni 07/01/2014.... haaaa moga istiqomah le Harisa oiii... jaga reputasi jaga imej gitulah kataku pada diri ini... phewwwwww

seronok benonye nak share ngan korang selama jadi cekgi ni...keh3 ada kelakor ada yg geram...tapi banyak yg suwit2 lah kirenye

nanti ada masa aku citer eh ehhhh



1 org mintak aku reply komen;P:

Norliza Romizi said...

salam perkenalan. nanti senang follow blog saya jugak

www.lizaufa-pink.blogspot.com

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat