Sunday, August 12, 2012

Penghijrahan yg memerlukan pengorbanan:)

Salam korang semua...

Aku nak behijrah tau!!! bukan migrate ke luar negara..
owh yeahh....nak jadi surirumah ratu kesayangan seisi rumah lah....
weee...alhamdulillah akhirnya ada kekuatan untuk aku meneruskan langkah ini

pintu hati terbuka juga untuk melaksanakan impian suami yg inginkan suri hatinye duduk melayan anak2 dirumah...
emmmmm....agak2nye kuat tak aku ye? entahlah, buat masa sekarang rasa kosong jer...belum ada keterujaan ape yg bakal dibuat kat rumah...tapi keterujaan nak bfeed si kecik sepenuhnye semula memang dalam angananku....harap2 pelamin anganku tak musnah lah ye kengkawan...

alhamdulillah alhamdulillah syukur kehadrat ALLAH keatas rezeki yg tak putus2 darinya....aku bersyukur sangat2 punya suami yg memahami....lama tu dia suruh aku dok rumah...tapi kedegilan ku ni susah nak diucap...entahlah ye...aku TEKAD giler jumpa bos nak berenti jugak lepas raya...tak tau datang dari mana entah kekuatan tu....aku teringat muka zack je kot...ekekekeke

korang nak tau...aku dah mula rasa semangat nak menulis semula...rasa bersemangat nak blogwalking ke rumah2 korang semua...rindu woooooooooooooooooooooooo

oklah...sat2 gi ada masa aku menaip lagi...menulis lagi walaupon hanya sorang dua yg baca aku dah hepi dah...at least terluah segala rasa isi hati...

kami lah neh...gemuknye ai...iskkk tu dak zack tu...nanti ai bg gambau yg latest eh


bye2 korang...nanti jumpa lagi eh (bajet retis lah pulak!!! hahahahaha)




11 org mintak aku reply komen;P:

inazamri said...

wah syoknye jd surirumah sepenuh masa lepas ni.Akak tunggu pencen ler kot.Banyk komitmen lg ..utng belajar pun lum abis hihi.Selamat menyambut lebaran ye.

AzieYaH said...

la ye ke kak risa... anyway asalkan kita happy apa yang kita buat dan lakukan.... selamat hari raya ye kak... ampun maaf sekali yee

:: Mrs.Eady :: said...

hai kak..*lambai-lambai* :)

Farah Shamsudin said...

Selamat berhijrah kak.
InsyaAllahh, mesti hepi dapat tgk perkembangan anak kak..hepi for u..

mas saari said...

teringin jugak saya berhenti keje kak, jaga anak2 tapi kewangan keluarga tak mengizinkan lagi..

selamat jadi surirumah ye kak..he3

athirah said...

semoga penghijrahan menjadi surirumah memberikan seribu mana dan keberkatan kepada akak ;)



visit here
http://athirahshariffudin.blogspot.com/2012/08/apa-la-sangat-bakti-siswa-ni.html

Alin Marlini said...

Impian Alin tu kak...seronoknya..

aizamia3 said...

wah.. best arrr.. jeles ai tau kak..

psstt: dok cuti 3 bulan tu pun rasa macam tak puas sebab best dok umah.. ;) tapi belum boleh lagi nak tukar kerjaya jadik suri takde tangga..

ashra said...

Ahkak,sayammm....

Congrats..welcome to the club..
Saya whatsapp k.hehe

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Ima Azwan said...

semoga berjaya kak :)

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat