Saturday, December 17, 2011

Rindunyaaaaaaaaaa:)

Salam korang semuaaaaaaaaaaaaaa...

Ape kabar korang semua???? mesti sihat2 kannnnn...alahai sori lah kengkawan lama tak lawat umah2 korang...erksss aku cakap sensorang eh...ada lagi ke yg tengok blog aku eh??? hehehe ade ke? ade ke????
alolololo cian ai tau cakap sensorang je kan kan....

Macam2 cerito adooooo pasal pregnancy pasal workplace pasal anak2 pasal vacation...hehehe tapi semua tu dok dalam kepala ajelah...kena jugak abadikan dalam my blog ni kan kan kan...kalau tak hilang gitu2 aje lah ye....ruginya...agak2 bila lah nak meng up to date kan balik blog neh...siannnnnnnnn

Perlukah salahkan hormon??? hehehe
Sekarang ni kandungan udah 30weeks...another 8weeks to goooooooooooo...yippieeeee semoga semuanya dipermudhkan insyaallah...berat sekarang udah 85kgs!!! baby dok dalam tummy dengan bert around 1.3kgs...hehehe alhamdulillah semua berjalan dengan baik walaupon ada terkehel sikit2 tu biasalah kannn...nama pon pregnant...hehehe

Okeylah korang nak pi tengok bubur pulut itam tu...kang hangus naya kang aaaaaaaaaaaaa

adiosssssss amigossssssssssss


terkini dari sayeeeeeee....ekekeke bam bam kan kan kan:)

11 org mintak aku reply komen;P:

mas saari said...

rindunya nak baca kisah akak... makin comel akak kita ni! perut tu lagi comel!

Cik Bhulat said...

comelnya perut...

Lulu Caldina said...

kat FB leh tulis ringkas, lagi mudah kan my kakak ;)

etiey.com said...

wahhh kak risa... tahniah!!! jaga diri bebbaik yer

ayu said...

bam bam pun sebab ada baby kak...hehe...muahhhh..take care kakak sayang!

zuwaidah said...

yuhuuuuuuuuuuuuu...kak zu pun windu banget kat kamu seh

Ila said...

ish,ketinggalan kapal betul..tak sangka awak mengandung...dah nak sampai masa pun ek...

aizamia3 said...

windu sama akak sayammm... ;)
moga selamat semuanya..

Alin Marlini said...

waa..kak risa...takdelah tembam sangat..
semoga selamat semuanya ye kak

Fifi fairuzeen said...

HAI KAKAK SAYAMM . RINDU DAH KEMAIN NI .

SERIUS FIFI DAH LAME TAK MENINJAU KAKAK KAT SINI . HARAP SIHAT2 JE KAN .

EMM SEDEPNYERRR BUBUR PULUT HITAM .
NYUM NYUM !

TATA SAYAMM ! :)

Nurfaizah M Nor said...

yelahhh risa, mood blogging aku pun ntah ke mana menghilang....tak sabar nak tunggu yg dlm poyot tu kluar!

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat