Thursday, September 5, 2013

Kesiannnn


salam korang (sambil kuis2 kaki)

kesian nye blog saye..takde org jengah pon..hukhukhuk
sape suruh tak update?? memang le takde yg nak tengok??
kannnn...

idea memang takde langsung aihhhh
nak pi jenguk kengkawan blogger pon maleh
ada yg update kat facebook tu je lah yg aku klik
kalo idak memang non hado lah kan

makin segan pulak nak tegur2 rakan blogger
dedulu je rajin sebab pi jenjalan rumah derang
sekarang? hurmmmm

masa ada je banyak kat rumah ni kalo nak update
tapi entah lah...malas tu sangat menguasai diri
ni dah update ntah berapa bulan lagi lah pulak nak ber update
keh3

simpan jelah buat pekasam ye
ok bai


dulu dulu dulu ke gemokkk..sekarang pon masih gemokkk...heeee

9 org mintak aku reply komen;P:

Nurfaizah M Nor said...

woitttt beb!... mmg dah mcm sakit berjangkit kan malas meng hapdetttt blog.... aku pon sama la risa...lg pulak dgn gambo2 yg dah hilang punya pasal.... ni masih tgh mengumpul satu2 gambo masakan yg nan ado tuh! adehhhhhh

aizamia3 said...

kalau tak update kat sini boleh tengok kat wall.. kalau tak boleh gak sms.. kalau tak boleh gak call.. kalau tak boleh gak pergi je umah akak kat smallville tu.. hehehe.. ;)

Ein said...

waaa kiutnya dak zack ngan mia tuh... hapdate le rumah baru akk. nak nengok juga keadaan sekeliling. hehehe...

Jueliza Jamani said...

cepat la update blog lagi kak.. jom follow jue..

Tina Othman said...

Kikiki kak awat tetiba rajin update ni

aizamia3 said...

akak hapdetlah smallville akak tu.. ;)

ashra said...

tak pe..saya ada..hehe
rajin lah update,nanti saya jengah walaupun lmbt..

(skang mood saya pun maleh update..haha)

Effy said...

huhu nice word
jom follow my blog

risa said...

Effy...meh bagi link my dear

Ash...akak dah blur camne nak tengok blog korang neh

aizamia...udah update laling,,,step by step deh

Tina..entah le termakan kek tina lebih2 ni kot...ngeee

jue...lama dah akak follow jue rasanya...meh link meh..aduhhh

Ein...kan kan sat akak update sikit2 eh..rasa macam dah rajin je

izahhh...wahhh rindu giler kat ko tauuuu...camne boleh hilang weh..aduhhh

 

Copyright © 2011 Reserved to mY HaPpy FAMiLy®
Design with love by CikBulat